juventus tøj børn rtiklen fortsætter nedenfor

juventus tøj børn rtiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid 'De vil se, hvem vi er!' - Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick - Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive 'den nye Sancho i Dortmund?
Hvad skete der?
Werner scorede i anden halvleg på en assist fra Reece James, hvilket gav Chelsea en 1-0-føring.

Men Villa kvitterede kun 10 minutter senere på et mål fra Cameron Archer, hvilket til sidst skubbede spillet til en straffespark.

Da Chelsea var der, lavede Chelsea fire af deres fem pletspark, hvor Ben Chilwell var den eneste spiller, der savnede. I mellemtiden så Villa misser fra Ashley fodboldtøj med tryk Young og Marvelous Nakamba i deres 5-3 nederlag i shootout.